CAZARE

Pregatiti-va pentru o experienta unica, pentru ca scopul acestui loc este sa va relaxati, sa socializati, sa va deconectati de tot ce inseamna tehnologie si sa reveniti la bucuria pe care o aduc lucrurile simple. Din acest motiv casutele sunt iluminate cu lumanari, prizele sunt inexistente, aerisirea este naturala iar caldura este data de sobe pe lemne, Toaletele sunt intr-o cladire separata in exteriorul casutelor, cu toate conditiile necesare.
Asa ca daca sunteti dependent de telefon sau alte gadgeturi, va invitam sa renuntati la ele pe perioada cat stati la noi, singurele prize le gasiti doar in taverna.
Va asteptam cu drag sa savurati un pahar de vin la gura sobei sau sa va relaxati in ciubar sau sauna sau doar sa ascultati doine de mult uitate.

Ansamblul nostru solicita plata unui avans constand in 50% la efectuarea rezervarii si diferenta de 50% cu cel mult 2 zile inaintea datei de check-in.  In caz de anulare sau neprezentare, suma achitata este nerambursabila.  Important: Alocarea casutelor se efectueaza incepand cu ora 16.00, iar eliberarea acestora se realizeaza pana cel tarziu la ora 11:00. IMPORTANT: Check-out-ul se realizeaza cel tarziu pana la ora 11:00 si presupune predarea cheilor si verificarea casutelor. Dupa aceasta ora, orice intarziere se incaseaza o alta zi de cazare.

Camerele sunt cu lenjerie de pat, prosoape, papuci de unica folosinta.

Toaletele sunt comune dotate cu dusuri, uscator de par, sampon, dezinfectant si sapun.

Casa Robardin

Casa Davos

Casa Astor

Casa Bardas

Casa Rex (temnița)